Interim Management

Bent u op zoek naar een project- of interim-manager die u kan helpen bij het realiseren van uw marketing-communicatie of service-strategie? The Customer Connection beschikt over een bestand van freelance professionals die u hierbij kunnen helpen!

Al onze freelance professionals hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de marketing, communicatie, sales, customer care, CRM of in een combinatie van deze vakgebieden. Onze freelance professionals zijn zelfstandig werkende adviseurs en interim-managers die tenminste een ding gemeen hebben: hun passie voor alles wat met klanten en klantrelaties te maken heeft.

Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste persoon voor uw organisatie of uw project. Wij zorgen vervolgens voor de totstandkoming van de overeenkomst en begeleiden onze professionals gedurende het project. Op deze manier wordt de kwaliteit bewaakt en bent u verzekerd van de toegang tot onze best practices.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning, neemt u dan even contact op met info@thecustomerconnection.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.